Make up for ever

Make Up For Ever nu ook in Lelystad verkrijgbaar

Wie in het buitenland in grote warenhuizen de cosmetica-afdeling regelmatig bezoekt, kent het merk Make Up For Ever ongetwijfeld. Dat het label opgericht is door een schilder annex make-up artist – Dany Sanz – is duidelijk terug te zien in de producten, want die zijn theatraal, kleurrijk en expressief.

In de komende wintercollectie viert dramatiek hoogtij. Denk aan heftige smokey eyes, donkere lippen en een gepoederde smetteloze huid. De jaren twintig, veertig en vijftig komen samen in diverse looks, zoals in het thema ‘Paris Vertigo’ met veel eyeliner en ultramatte rode lippen.
Volgend jaar bestaat het merk vijfentwintig jaar en kun je wederom spectaculaire producten verwachten!

Een veelzijdig Merk

De professionele ervaring van MAKE UP FOR EVER kan niet worden samengevat door de mode-programma's of foto's. Het gaat over alle facetten van professionele make-up: film, televisie, theater, opera, cabaret, dans, concerten, straattheater, circussen, drag kunstenaars, embalmers ... Elke veld vindt een aangepast antwoord voor zijn behoeften.
Met deze 360 ° visie is MAKE UP FOR EVER een referentie voor de professionals. Een feit als we praten over producten die gemaakt zijn door een pro voor de pro's. Deze open geest is vandaag de dag nog steeds intact. In tijdschriften, op het podium of op het scherm, MAKE UP FOR EVER is de onmisbare backstage merk. De producten hebben een ontmoeting gehad met niet te stuiten succes en het publiek heeft eindelijk ontdekt dat het favoriete merk is van de professionals.

De behoeften van professionals

Om een product te creëren putDany Sanz inspiratie uit de behoeften van de make-up artiesten. Haar artistieke gevoeligheid, nieuwsgierigheid en natuurlijke gulheid maken haar een unieke getuige van hun specifieke behoeften. Toen Nicolas Cordier (CEO van MAKE UP FOR EVER) haar vroeg om te werken aan een "Think Tank", een verzameling van ideeën, waren er vrijwel direct resultaten: van de stichting van een nieuwe  lijn, HD, een "Nicotine" tooth vernis voor film , tot een nieuwe "clown witte" voor de levende kunsten, Dany Sanz zal nooit ophouden met innoveren.

MAKE UP FOR EVER producten weerspiegelen deze gulle houding

De high-tech formules zijn op het snijvlak van innovatie en zijn het middelpunt van de belangstelling. "Alles gaat in de formule, niet de verpakking", bevestigt Nicolas Cordier. Van overmatige marketing aanpakken is geen sprake, alle creatieve energie van de MAKE UP FOR EVER teams is gericht op de effectiviteit van de formules, het comfort van de texturen en de keuze van de kleuren.

Producten die zichzelf bewijzen
Het succes van MAKE UP FOR EVER's producten komt rechtstreeks vanuit het veld, zoals bewezen door de vele evenementen waar het merk actief aanwezig is. De borg van compromisloze ontwikkeling, Dany Sanz is de hoedster van deze "pro temple".

STAGE, MODESHOWS, SHOWBIZZ, FILM, FASHION
MAKE UP FOR EVER wil het beste bieden aan professionele make-up artiesten die hun dankbaarheid tonen, zo ontstaat een oprechte en respectvolle relatie.

Wilt u meer informatie over de producten van MAKE UP FOR EVER? Kom dan eens langs of neem vrijblijvend contact op!